Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2008

Οι περιπέτειες της Amanda,όταν ο Tom Robbins τελείωσε μαζί της

Γειά σας.
Είμαι η γνωστή για κάποιους Amanda, η ηρωίδα του Tom Robbins σε ένα βιβλίο του. Ο πρωτότυπος τίτλος του βιβλίου αυτού ειναι "Another roadside attraction" ,αλλά όπως πάντα θα το βρείτε με διαφορετικό,πιο πιασάρικο(...) τίτλο στα ελληνικά : "Αμάντα, το κορίτσι της γης". Το βιβλίο αυτό γράφτηκε το 1971,πολύ πριν γεννηθώ εγώ καν. Αν θέλετε να περάσετε κάποιες ώρες όμορφα αλλά και να βρείτε κοινά σημεία και να προβληματιστείτε, σας το συνιστώ, διαβάστε το. Μπείτε μέσα του και απολαύστε. Αν έχετε μια αίσθηση του θαυμαστού, αυτό το βιβλίο θα σας την εκπληρώσει. Υπάρχουν πολλοί λίγοι ζωντανοί συγγραφείς που να πλησιάζουν έστω τον T.Robbins στις θεότρελες ταιριαστές μεταφορές, στα καλαμπούρια ανά φιλοσοφικό επιχείρημα και στις αναπάντεχες στιγμές που οδηγούν σε πρωτόγνωρες, απρόσμενες σκέψεις.
Ελπίζω να βρω παρέα να μοιραστώ σκέψεις και εικόνες της ζωής και της καθημερινότητας, σ' αυτό το καινούριο,για 'μένα τουλάχιστον, ηλεκτρονικό παιχνίδι.
'Αντε να ξεκινήσουμε, κι ας αφήσουμε τα πλήκτρα να πουν το παραμύθι τους. Αχ, ας μην έχει λυπημένο τέλος...

3 σχόλια:

stavroula είπε...

αγαπητη amanda σου ευχομαι οι περιπετειες σου να ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον που να σε ταξιδευουν μακρυα!θα ηθελα να διαβασω αυτο το βιβλιο!

e-ιωάννης είπε...

Σου ευχομαι καλη επιτυχια

s.frang είπε...

Καλοσώρισες, με υγεία το blog!