Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2008

Το ημερολόγιο ενός μάγου


Όλα είναι γραμμένα στους ήχους. Το παρελθόν, το παρόν,το μέλλον. Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει να αφουγκράζεται, δεν ακούει ούτε τις συμβουλές που μας προσφέρει απλόχερα η ζωή σε κάθε στιγμή. Μόνο αυτός που ακούει το θόρυβο του παρόντος μπορεί να πάρει τη σωστή απόφαση.

Ο πολεμιστής γνωρίζει πως είναι ελεύθερος να επιλέξει ό,τι επιθυμεί. Οι αποφάσεις του λαμβάνονται με θάρρος, νηφαλιότητα και καμιά φορά με μια δόση τρέλας.

Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την καρδιά του. Επομένως, είναι καλύτερα ν' ακούς τι σου λέει. Για να μην καταφέρει ποτέ να σε αιφνιδιάσει.

Για να διεξάγουμε τον Καλό Αγώνα, έχουμε ανάγκη από βοήθεια. Έχουμε ανάγκη από φίλους, κι όταν οι φίλοι είναι μακριά, κάνουμε βασικό μας όπλο τη μοναξιά.

Ο πόνος γεννιέται όταν περιμένουμε να μας αγαπούν οι άλλοι όπως εμείς φανταζόμαστε και όχι όπως πρέπει να εκφράζεται η αγάπη - ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς, καθοδηγώντας μας με την δύναμή της, εμποδίζοντάς μας να σταματήσουμε.

Η Amanda όταν διαβάζει Coelho.... πάντα μελαγχολεί. Αλλά επιμένει. Οι αλήθειες του είναι απλές, σκληρές και απίστευτα αληθινές.

2 σχόλια:

e-ιωάννης είπε...

Συγχαρητηρια για την αναρτηση σου !
πολυ σωστος ο ΚΟΕΛΟ
ευχομαι παντα τετοια.

e-ιωάννης είπε...

Σε προσκαλω για ενα παιχνιδι
πηγαινε στο blog moy να το δεις