Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2008

ΟΤΕ Επεισόδειο Νο 2


Σε μια προηγούμενη ανάρτηση, είχαμε μείνει στο ότι η καλή μας φίλη η Amanda περίμενε έναν ηλεκτρολόγο για να συνδέσει επιτέλους το πολυβασανισμένο της τηλέφωνο. Λοιπόν αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο ηλεκτρολόγος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Την επόμενη μέρα όμως, την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της να πάει στην δουλειά της, βλέπει το γαλαζωπό ημιφορτηγάκι ενός συνεργείου του ΟΤΕ. Τρέχει σαν το κατσίκι και τους πετυχαίνει στη στροφή. Μετά από χίλια παρακάλια (ήταν στο δρόμο καθοδόν για το μπουγασατζίδικο βλέπετε) δέχονται με βαριά καρδιά να κουραστούν για 2 λεπτά και να σφίξουν ένα καλώδιο σε μια βίδα.... Η Amanda αισθάνθηκε τρισευτυχισμένη! "Ναι κυρίες και κύριοι, έχω τηλέφωνο!" Πήγε στην δουλειά και όλη μέρα ένιωθε.... superior! Γυρνώντας στο σπίτι, δοκίμασε το τηλέφωνο και όντως λειτουργούσε. "Όλο τους κατηγορούμε τους ανθρώπους...άδικα!" σκέφτηκε. Έβαλε τα δυνατά της να συνδέσει το πακέτο του Connex, που παρεπιμπτώντως, βρισκόταν ήδη στο τραπεζάκι του σαλονιού εδώ και μια εβδομάδα. Πάλεψε με τα καλώδια και τα σχεδιαγράμματα και εν τέλει τα κατάφερε!!! Τι ευτυχία ήταν αυτή, τι χαρά τρελή? Τα κατάφερε, δούλεψε και τώρα η ταλαίπωρη Amanda διέθετε ένα internet που δούλευε με ταχύτητες φωτός! Μιλούσε και στο τηλέφωνο...όλα καλά!!
Για λίγο. Σιγά σιγά, άρχισε να ακούγεται ένα απαλό αεράκι όταν μιλούσε. Κανά δυο φορές διακόπηκε η σύνδεσή της στο internet. Δεν ανησύχησε, φαντάστηκε πως δεν ήταν τίποτα σημαντικό. Το φύσημα άρχισε να δυναμώνει. Η σύνδεση διακοπτόνταν πλέον όλο και πιο συχνά. Ώσπου ήρθε το τελειωτικό χτύπημα. Το αεράκι έγινε Βαρδάρης τον Ιανουάριο μετά από χιονιά. Και η σύνδεση την εγκατέλειψε μια και καλή! Με μια πολύτιμη βοήθεια από το εξωτερικό και τις συμβουλές του εσωτερικού, έκανε άπειρα πειράματα με τα καλώδια, με τα κλιψάκια....ΤΖΙΦΟΣ!
Αυτή τη στιγμή κυριαρχεί η εξής κατάσταση : Μπορεί να την καλέσει κάποιος στο σταθερό και να μιλήσει (αν καταφέρει να ακούσει κάτι από την βοή του Βαρδάρη). ΔΕΝ μπορεί να καλέσει κανέναν από το σταθερό (το τηλέφωνο δεν κάνει ούτε καν τουτ τουτ!). Πότε πότε, το connex ζωντανεύει από μόνο του και συνδέεται, αλλά η Amanda δεν έχει καταλάβει πότε και γιατί και με ποια λογική γίνεται αυτό. Και περιμένει για ακόμα μία φορά τους OTEτζήδες..... :-/

3 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Προβλήματα κι αυτό το κορίτσι:)
Αν έχει Connex μάλλον στην οτενετ είναι.
Παιδεύτικα και εγώ μ' αυτή αλλά στο 1242 υπάρχουν καλά και πρόθυμα παιδιά που τα έβγαζα το λάδι και ποτέ δεν γκρίνιαξαν.
Πρέπει να έχει τηλέφωνο βέβαια για να τους πάρει αλλά η δουλειά τους είναι να σε καθοδηγούν απ το τηλέφωνο σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίσεις.

Λευκή είπε...

Άσε ρε Κωνσταντίνε...εδώ κολλάει το "εδώ ο κόσμος καίγεται και το .... ξυρίζεται". Έχω τόσα πολλά και σοβαρά στο κεφάλι μου και βρίσκομαι στο σημείο να κυνηγάω κάποιους για να κάνουν τη δουλειά τους.... Ήθελα να ήξερα, αν εγώ είχα την απόδοσή τους, σε πόσα δευτερόλεπτα θα με απέλυε το αφεντικό μου??

Ανώνυμος είπε...

an einai tixeri bori na ksanapesi pano se otetzides kai na tis to ftiaksoun kai pali .tin kalispera mou MOLEMOU