Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Αααα! Δεν το ξανακάνω.

Μα γιατί το κάνω? Αφού ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ, όταν ψάχνω/ψάχνομαι κάτι βρίσκω.
Ανοίγω που λέτε την τηλεόραση την μέρα του ντιμπέιτ, βλέπω.. βλέπω.. ξαναβλέπω.. μια από τα ίδια. Αλλά εκεί που όλα πήγαιναν καλά, και ειδικά στο κρίσιμο σημείο της γενικής τοποθέτησης των πολιτικών αρχηγών, εκεί απάνω την στιγμή εκείνη που θα μιλούσε ο Καρατζαφέρης, μου έπεσε το πιάτο από τα χέρια. Ναι το παραδέχομαι. Έτρωγα. Κοντοσούβλι. Ωραιότατο. Δυστυχώς είχα φάει το περισσότερο με αποτέλεσμα την αναγούλα. Και εξηγούμαι, δεν έφταιγε ο γείτονας take-away, αλλά αυτά που άκουγα.
Τι έπαρση, γλυψιά και αμορφωσιά ήταν αυτή? Ο Γ.Καρατζαφέρης, στην τοποθέτησή του, μίλησε σε προσωπικό τόνο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εγώ έχτισα ένα κόμμα», «έχω άλλη αντίληψη των πραγμάτων», «ξέρω να διοικώ», «ξέρω τις αγωνίες των πολιτών. Δεν τα βρήκα έτοιμα». Αναρωτήθηκε επίσης πώς τα άλλα κόμματα θα φτιάξουν την οικονομία όταν δεν μπορούν να φτιάξουν τα οικονομικά του κόμματός τους. «Ξέρω να κάνω οικονομία. Το κανάλι μου είναι από τα ελάχιστα που δεν χρωστούν στο δημόσιο. Αυτή τη νοικοκυροσύνη θα φέρω», είπε. Επίσης είπε πως όπως διοικεί τα κανάλια και τις εταιρείες του, έτσι ωραία και κερδοφόρα θα κυβερνήσει και την χώρα. Προσπάθησε δηλαδή να μας συγκινήσει, θυμίζοντάς μας πως είναι γιος σανοπώλη και μιλώντας μας για τα πρώτα του βήματα σαν επιχειρηματίας και πολιτικός αρχηγός.
Κι εγώ... μιας και συγκινήθηκα, είπα να βρω ντοκουμέντα για τα βήματα αυτά. Έπεσα (δεν χτύπησα όμως) πάνω σε αυτό το πολύ επιμορφωτικό, διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό βίντεο. Μπορείτε να επισκεφτείτε αν θέλετε και το μπλογκ jungle-report.blogspot.com. Έχει κι άλλα!!! Γιούχου!!!

14 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

με τρελαίνουν τα παλαμάκια!

happypepper είπε...

Ο Ιπτάμενος Ολλανδός αποστρέφεται τον ΚαρατζαΧέρι...

aKanonisti είπε...

Καλό το κοντοσούβλι????

Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ είπε...

Και όμως … αρκετοί άνθρωποι αγκαλιάζουν αυτά που πρεσβεύει ο Καρατζαφέρης .. όχι με το σημερινό «φαίνεσθαι» που είναι ανακατασκευασμένο έτσι ώστε να αφοπλίζει και να μη φοβίζει δυσαρεστημένος με τα δυο μεγάλα κόμματα…
υποψήφιους ψηφοφόρους που δεν είναι τον άκρων … αλλά το «είναι» του που θεωρεί άξια ύπαρξης κόμματα όπως την Χρυσή αυγή. Το κόμμα του απαρτίζεται από τέτοιους ανθρώπους .. απλά δεν βγαίνουν πάντα με τα λόγια οι ακραίες ιδεολογίες .. αλλά αν πας σε συγκεντρώσεις τους (έχω βρεθεί σε κανα δυο δουλεύοντας ως μουσικός) το βλέπεις στη ματιά τους… στο τόνο της φωνής τους .. άντε να τους φύγει και καμιά κουβέντα δεξιότερη .. και «ρατσιστικότερη» ειδικά όταν λείπουν οι κάμερες και έχουν από κάτω παρόμοιους….. Αλλά από μέσα τους … big time fascists !!!!!!

Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ είπε...

Υ.Γ. Άντε .. για χάρη σου .. έκανα ανάρτηση.

Λευκή είπε...

Flon,

γουστάρεις μαρήήήήήή!?!?!?!?
χα χα χα

Λευκή είπε...

happypepper,

ρε συ τα σκούρυνα! Αλήθεια λέω!!! Καλά, οκ, δεν είχα ξανακούσει για τον Ιπτάμενο Ολλανδό, αλλά.. το έψαξα!
:))

Λευκή είπε...

aKanonisti,

γαμάτο! :))

Λευκή είπε...

metallagmene,

για όλους τους νοήμοντες ανθρώπους αυτά τα οποία πρεσβεύουν κάτι τέτοιοι τύποι είναι απαράδεκτα, το λιγότερο. Το θέμα είναι πως αυτός ο τύπος κυκλοφορεί και οπλοφορεί, και μάλιστα κυριολεκτώ με το "οπλοφορεί". Για'μένα πρέπει να χαρακτηριστεί επικίνδυνος. Ναι μεν έχουμε δημοκρατία, αλλά αυτά που λένε κάτι τέτοιοι άνθρωποι και το συνάφι τους αποτελούν απειλή για το κοινό καλό.

ΥΓ. Για το χατήρι μου ε? :)) Thanks ρε!!!

Πέτσες © είπε...

respect!!!!
To είχα δεί πριν καιρό!

Ελάτε όλοι.....Ψηφίστε όλοι!!!
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

happypepper είπε...

Λευκούλα,
φιλάρες.

Λευκή είπε...

Γειά.

Νάδα .- είπε...

Τι γιουχου ρε ;
Γιουπι!!! αλλιώς δε λέει

πααααααααααααα

Νάδα .- είπε...

Πααααααα

Ωχ

το βάζω στο μπλοκι

ε ρε γλέντια!!

Γεια σου μπαμπακο !!!

Γεια σου οικογένεια !!!


την την την την τηντην τηρηρην