Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

Βαριά η καλογερική


Κοντεύει να τελειώσει και ο Μάης και μου αρέσει ΤΟΣΟ πολύ αυτός ο καιρός!!! Έχει και ήλιο έχει και ψύχρα έχει και βροχούλες.. Όλα μαζί. Στην κατάστασή μου είδικά, όταν το βράδυ φυσάει και το κρύο τσούζει βάζω και το a/c στους 22 βαθμούς και είναι GABLA η υπόθεση. Ο έρωτάς μου ο παράφορος βέβαια ψοφολογάει από το κρύο αλλά εκεί, βράχος. 'Εχει πολύ πλάκα, τουρτουρίζει, σκεπάζεται μέχρι το μέτωπο και λέει "κάνει κρύο εδώ μέσα!!!". Χε χε χε.
Επίσης πολύ πλάκα έχουν κι αυτά που βλέπω στην τηλεόραση. Μα να διώξετε την Άντζελα ρε παιδιά??? Ντροπή σας. Πού να ξέρει η γυναίκα όλα τα οικονομικά του συζύγου της?? Αυτοί οι "μεγάλοι" άνθρωποι που προσφέρουν στον πολιτισμό άσματα όπως την "ξανθή αγαπημένη Παναγιά" και το "αυτοκολλητάκι" έχουν πολλά. Δεν είναι σαν τον δικό μου που (ειλικρινά) εγώ ξέρω καλύτερα πόσα έχει στην τσέπη του από τον ίδιο. Δεεεεε δε δε δεεεεεεν έπρεπε να το κάνετε αυτό. Κατάφωρη αδικία.
Αμ το άλλο? Στο μουσείο Πέλλας λέει, οι μισοί διορισμένοι έτυχε να έχουν το ίδιο επώνυμο με την υφυπουργό. Εγώ που έρχομαι από τα βόρεια γνωρίζω πως είναι πάρα πολύ συνηθισμένο το επίθετο Τζάκρη. Όλους έτσι τους λένε. Τελικά είστε πολύ κακοί άνθρωποι. Έτσι θα πάει μπροστά η χώρα ωρέ?
Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να συγκριθούν με την αποχώρηση της Γκλόριας από το Greek Idol. Δεν πρόλαβε να βγει από το παιχνίδι και άρχισαν να δημιουργούνται γκρουπ στο facebook κατά των ρατσιστικών διακρίσεων. Μέγα θέμα.
Δεν μπορώ να γράψω άλλα, δεν με παίρνει ο χρόνος, δεν βγαίνω ρε παιδάκι μου πώς το λένε? Έχω να πάω να τσεκάρω τα γραφεία στοιχημάτων, να δω πού θα καταλήξει αυτό το άγιο παιδί ο Γιωργάκης ο Αλκαίος.
;-)

2 σχόλια:

D.Angel είπε...

Χα χα χα χα χα
Καλημέραααααααααααααα

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.