Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Who the fuck is Alice στην τελική;

      Twenty-four years just waiting for a chance, τα κατάφερε τελικά ο Τραμπούκος (κατά το μπουμπούκος). Οι νοήμονες, οι μουσουλμάνοι, οι ομοφυλόφιλοι, οι γυναίκες που μεγαλώνουν κόρες, όλοι έχουν ζωστεί με φίδια, και δικαίως. Μόνο ο Μιχαλολιάκος το καρτούν, ο Ερντογάν ο αγάς, η Λεπέν η θείτσα και ο Πούτιν ο μέγας μάγιστρος κατουρήθηκαν από τη χαρά τους (και ερωτώ η συνομωσιολόγα, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ; ).
Μετά από 8 χρόνια διακυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Ομπάμα (δεν ξέρω αν τον ξες, ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Αμερικής), με προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις, με Obamacare, με μετριοπαθή εξωτερική πολιτική, με προώθηση της ισότητας των φύλων και γενικά με ένα επίπεδο ρε παιδάκι μου, μία κυρίλα σαν άνθρωπος, σαν προσωπικότητα και σαν οικογένεια., η Αμερική επέλεξε τον Τραμπαρίφα. Και ερωτώ ξανά μανά η συνομωσιολόγα, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ; Μήπως παρά ήταν αξιοπρεπής ο ο Ομπάμας για τον μέσο βλάχο αμερικάνο? Μήπως θεώρησε ότι "σαν πολύ αέρα πήραν οι μαύροι, ας τους μαζέψουμε λίγο με τον αγαπημένο της ΚΚΚ;" Ή μήπως απλά τον διάλεξε ο μέσος αμερικάνος αντί της συστημικής (με όσα αυτό συνεπάγεται) Χίλαρι, γιατί δεν είχε άλλη επιλογή? Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα? Σκύλα και Χάρυβδη? Αυτά κάνει ο δικομματισμός φίλε αμερικάνε, σε περιορίζει. Ρώτα κι εμάς τι τραβήξαμε με 2 κόμματα 40 χρόνια. Άσχετο που στις τελευταίες που'χαμε από καμιά 30αριά κόμματα να διαλέξουμε πήγαμε και βγάλαμε τη φωτοτυπία του ΠΑΣΟΚ (είναι εδώ, ενωμένο ΔΝΤ).
         Και τι κακό έχει ο Τραμπ-Τραμπ-Τραμπ περνάει ένα Τραμπ;
        Κατ' αρχήν, το κακό έχει ζώσει την Αμερική από πολλές πλευρές. Ο Τράμπιας όχι μόνο βγήκε πρόεδρας, αλλά οι ρεπουμπλικανοί (ναι αυτοί που έβγαλαν το άλλο το πανέξυπνο πλάζμα, τον Μπους ) έχουν και την πλειοψηφία στη γερουσία. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να γαμήσουν και να δείρουν εκεί πέρα στην Άπω Αμερική. Οσονούπω πρέπει να διοριστεί πρόεδρος του Supreme Court, του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Μπορούν άνετα λοιπόν, αφού δεν μπορεί να τους αντιτεθεί κανείς, να διορίσουν όποιο ρατσιστικό γουρούνι γοστάρουν. Και τι θα κάνει το όμορφο ροζ τριχωτό ρατσιστικό γουρούνι? Τσακκκκκκ, γάμος των ομοφυλοφίλων. Τσακκκκκκκκ, εργασιακά δικαιώματα γυναικών. Τσακκκκκκκκκκ, ματαναστευτικό. Αυτός λοιπόν ο πάρεδρας διορίζεται δια βίου, οπότε έχει γαμηθεί το δικαστικό τους σύστημα για ένα τριαντάρι χρονάκια.
Καλά δεν πιστεύω να κάνει όλα αυτά που έταζε στον μέσο white without a college degree, με το τείχος στα μεξικανικά σύνορα, με τις απελάσεις και τα συναφή, αλλά και μόνο ότι έκαναν πρόεδρο έναν τύπο που είναι κατηγορούμενος για βιασμό 13χρονης, μπορούμε να πούμε ότι οι αμερικανοί ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ. Βάρεσαν τιλτ, πώς το λένε.
      Και άντε αυτοί, έβαλαν τα χεράκια τους και βγάλανε τα ματάκια τους. Εμείς τα έρμα τι φταίμε? οκ, είμαστε βλαμμένα, έχουμε κυβέρνηση Συριζο(Πασοκ)Ανελ, για λύπηση είμαστε. Αφού συνεχάρη πρώτος πρώτος (μη χάσει το γλειφτρόνι) ο Ερντογάν τον Τραμπ, πήρε αμπάριζα για να μας πει ότι θα ξαμολύσει 3 εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ευρώπη (μάντεψε από πού θα περάσουν, όποιος το βρει κερδίζει τσικουλάτα).
      Τι να κάνω, ήρθα μετά από ένα χρόνο στο παλιό μου μπλογκ, το παλιομπλογκ μου να κάνω πολιτικές αναλύσεις. Αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να αναρωτιέμαι για το ποιον των ανθρώπων που τον ψήφισαν, διαβάζοντας για το ποιον του  "πλανητάρχη". Για να δούμε.
1. Οι ΗΠΑ θα έπρεπε να χρησιμοποιούν τον εικονικό πνιγμό γιατί δεν είναι και τίποτα τραγικό όπως ο αποκεφαλισμός. "I like it a lot. I don't think it's tough enough," είπε για την παρωχημένη τακτική.
2.Το Μεξικό πρέπει να πληρώσει για το "μεγάλος τείχος". Ο Τραμπ έχει πει ότι θέλει να ξεκινήσει να χτίζει το πολύκροτο τείχος στα αμερικανομεξικάνικα σύνορα από την πρώτη μέρα της θητείας του. Έχει αφήσει να εννοηθεί πολλές φορές ότι οι Μεξικάνοι που μπαίνουν στις ΗΠΑ είναι εγκληματίες και γι'αυτό πρέπει το Μεξικό να πληρώσει για το τείχος το οποίο έχει κοστολογηθεί από τον αναλυτή του BBC κάπου μεταξύ 2,2 - 13 δις δολλάργια.
3. Οι μουσουλμάνοι δεν θα πρέπει να γίνονται δεκτοί στην Αμερική κατά διαστήματα. Θέλει να αναστείλει προσωρινά την "immigration from some of the most dangerous and volatile regions of the world that have a history of exporting terrorism".
4. Ο Τραμπ επανειλημμένα έχει πει ότι οι Αραβοαμερικάνοι χάρηκαν για την 11 Σεπτεμβρίου, ότι υπήρχαν χιλιάδες από αυτούς στους δρόμους του New Jersey που πανηγύριζαν (δεν έγινε ποτέ τέτοιο πράγμα) όταν τα αεροπλάνα έπεσαν στος πύργους .
5. Λέει ότι το Obamacare είναι μια χαζομάρα. Θέλει το Κογκρέσο να καταργήσει εντελώς την οικονομικά προσιτή υγειονομική φροντίδα που θέσπισε ο Ομπάμα, καταφέρνοντας να συμπεριλάβει κάπου 13 εκατομμύρια ανασφάλιστους πολίτες και να τους δώσει τη δυνατότητα να έχουν βασική ιατρική κάλυψη. Από την πλευρά του θέλει να προτείνει  "a health plan that will return authority to the states and operate under free market principles". Τράβα να ψοφήσεις άμα δεν έχει λεφτά.
6. Η κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει, είναι απλά ο κακός μας ο καιρός, κακά καιρικά φαινόμενα. Απορρίπτει την κλιματική αλλάγή, λέει ότι είναι "hoax" και για αυτό ευθύνονται οι κινέζοι που το διαδίδουν γιατί έχουν σκοπό να κάνουν τα αμερικάνικα προϊόντα λιγότερο ανταγωνιστικά. Μιλάμε για πίπες, όχι αστεία.
7. Αν ο Μουαμάρ Καντάφι και ο Σαντάμ Χουσείν ήταν ακόμα στην εξουσία ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Mr Trump told CNN that he believes the situation in both Libya and Iraq is " far worse" than it ever was under the leaders of the two countries. While he concedes Saddam was a "horrible guy", he says he did a better job combating terrorists.
8. Αν δεν αντέχουν την σεξουαλική παρενόχληση οι γυναίκες στον εργασιακό τους χώρο, ας κάτσουν σπίτι επιτέλους! ααααμα πια μας έσκασες κυρά μου, εμείς γουστάρουμε να grab you by the pussy, τι είσαι εσύ για να το αρνηθείς? τράβα πλύνε κανα πιάτο που θες και δουλειά.
Αυτά είναι μερικά "πολύ καλά" που βρήκα.
Καλό το παλικάρι?


Δεν υπάρχουν σχόλια: